BRMALLS

 

Perforated plates with the BRMalls brand on negative shape the reception of the company's Rio office. It manages shopping centers and malls throughout Brazil.

 
BrMalls_Todos_Arquitetura_07.jpg
 

The solution accompanies a general project proposal that promotes a route similar to a mall where the main entrance is like a place of conciliation, while its ambient connects all the work environments.

 
BrMalls_Todos_Arquitetura_01.jpg
 

Open and, at the same time, sectorized, work spaces rely on supply areas that concentrate collective services, such as printers and recycling bins.

 
BrMalls_Todos_Arquitetura_02.jpg
 

The honeycomb lining complements the office's identity and is highlighted with lighting, which also enhances the integration that takes place on the perimeters, where there are niches for storage and conviviality.

 
BrMalls_Todos_Arquitetura_04.jpg
BrMalls_Todos_Arquitetura_08.jpg
MaxMilhas_Todos_Arquitetura_06.jpg
BrMalls_Todos_Arquitetura_09.jpg